مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد دستی

سلام بنده از کسی طلب داشتم از طریق اداره ثبت اقدام کردم خودرو رو که در فک رهن بود توقیف کردم و دو سال تو پارکینگ موند به خاطر اعتراض مداوم این اقا که مستثنیات دینه..و این بلاخره رد شد مزایده شد من خودم برداشتم سند هم تنظیم شد حالا ابلاغیه اومده که قبل توقیف ماشین قولنامه دستی با برادرش به شهادت پدرش تنظیم شده که ماشین فروخته و پولشم دریافت کرده و اونم به یه خانومی فروخته. تو این دوسال اعترافاتش تو اداره ثبت موجود که گفته ماشین ماله منه اسمی از قرارداد نبرده.. حالا این خانوم شکایت کرده از بنده..حالا سوالی که دارم اینه که میتونه ثابت کنه و ماشین رو صاحب بشه دوباره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه ایشان در اداره ثبت به مالکیت خودرو معترف بوده وادعای جدید بعد از دوسال فاقد مبنای قانونی است لذا در وضعیت فعلی به صرف یک قولنامه دستی ادعا قابل پذیرش نیست

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

اگر دلایلی محکمه پسندی داشته باشه و دادگاه احراز کنه که قبل از توقیف فروخته شده بله می تواند اما با توجه به توضیحات شما بنظرم اگر لایحه‌ای قوی و مستند و مستدل بنویسید و صوری بودن معامله را بتوانید ثابت کنید می توانید رای بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید تحت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق علیه ایشان شکایت کیفری کنید