مشاوره حقوقی رایگان - وجه قرضی

سلام بنده جهت کار کشاورزی و نیاز از شخصی پول قرض میگرفتم و در قبال ان رسید میدادم و چون اعتماد داشتم قبل از دریافت وجه رسید میدادم و قرار بود هروقت به مبلغی از پول نیاز بود به حساب ایشان بریزم و بنده هم واریز میکردم و قرار بود در پایان مدت محاسبه شود ایشان 28تومن داده بود و بنده مبلغ 12م به تدریج واریز کرده بودم و بنده قرار بود ضامن وام ایشان شوم و پس از دریافت وام مبلغ 7م دیگر به من قرض بده لذا بنده عین قبل یک رسید به مبلغ 35 تومن دادم ولی وام ایشان انجام نشد و ایشان با همان رسید از بنده شکایت کرد و در دادگاه از قاضی خواستم سوگند یاد کند طرفم که ایا این مبلغ را تماما در ان تاریخ داده که طرفم امتناع کرد از قسم و قاضی حکم بر علیه بنده داد و مبلغ واریزی بنده را هم قبول نکرد و گفت قبلا محاسبه شده چون همه قبل از رسید آخر بوده حالا آیا به پول قرضی تاخیر تادیه تعلق میگیرد یا خیر ؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام از تاریخ تقدیم دادخواست بهش خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد