مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وجه قرض

باسلام من از شخصی 70 میلیون گرفتم برا انجام معامله ارز دیجیتال هیچ قرارداد بین ما بسته نشده و شفاهی بوده
کار بنا به هردلیلی نشد
40 میلیون پول 6 ماه بعد از دریافت
و30 میلیون دیگرو در طی دوماه بعد از 40 میلیون واریز کردم براش طی یک مشاجره تلفنی ایشون گفت 30 میلیون دیر دادی من پول نزول کردم 15 میلیون بدهکار نزول خورم گفتم میدم گفت سفته بده رفتم سفته بدهم تو قهوه خونه که میره 250 میلیون از من سفته گرفت
و برای پس دادن سفته ها جدا از اون 15 میلیون
یک 30 میلیون و یک 35 دیگر از من گرفت
سفته هارو گرفتم ازش اما یک جدول درست کرده بود که مثلا اذر ماه 70 میلیون پول داده و من باید 19 میلیون سود بدم بهش این جدول حین امضا گرفتن سفته ها از من امضا گرفت زیرش نوشتم مبالغ فوق قبول دارم سفته ها رو پس گرفتم اما جدول دستش مونده میخوام ببینم آیا میتونه بره شکایت کنه باز پول بگیره
هیچ قراردادی هم وجود ندارد.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سفته ها نزد ایشان امکان مطالبه دارد. مگر ثابت کنید وجهی بابت آن از شما طلبکارنیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قرارداد شما باید رویت شود چیزی که مهم است چگونگی این نوع شراکت است اول باید اثبات شود شراکت در کار بوده است یا چیز دیگه ای ممکن است قرارداد مضاربه باشد باید بررسی اسناد و مدارک شما را بصورت درست و کامل انجام دهیم