مشاوره حقوقی رایگان - مجوز تحصیلی برای ارتقاع درجه

باسلام بنده درجه دار نظامی هستم که در سال 92 با مدرک دیپلم استخدام ناجا شدم و در سال 93 حدود یکسال اموزش دیده و به درجه گروبان یکمی نائل شدم که از بدو ورود به خدمت ناجا در مهر ماه سال 94 مدرک فوق دیپلم و سپس بعد از اینکه به درجه استوار دومی و رسمی شدم مدرک لیسانس حقوق را در سال 1400 تمام کردم که بعد از فوت پدرم خرجی مادر و برادر کوچکم و خرج همسرم و خرج دانشگاه که حدود بیست میلیون تومن شده است را داده و هم اکنون از ناجا درخواست یک مجوز تحصیلی برای ارتقاع درجه ام از استوار دومی به ستوان دونی را دارم که درمانی برای مشکلات خانواده اینجانب بشود که ناجا به بنده مجوز تحصیلی نمیدهد و از شما بخاطر خداوند متعال کمکم کنید و ماده قانونی جلوی راهم بگذارید.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. این موضوع بخشنامه داخلی ناحا بوده و تنها راه ابطال آن شکایت به دیوان عدالت خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تنها راه ابطال آن شکایت به دیوان عدالت خواهد بود.

حبيب اله  احمدي

جناب آقای حبيب اله احمدي :

سلام شما باید شرایط استخدامی ناجا رو بررسی کنید اگر منافاتی با مجوز تحصیلی نداشته باشد میتونید دادخواست الزام به اخذ مجوز تحصیلی به طرفیت ارگان موردنظر بدید