مشاوره حقوقی رایگان - بازگردانی پیام واتساپ و اینستا

سلام من زن 35 ساله هستم که مدت دو سال هست در زندگی اختلاف دارم در طی این دو سال هیچ محبتی از شوهرم ندیدم مدت کوتاهی با اقایی در اینستا و واتساپ اشنا شدم در حین تماس تصویری شوهرم حرفای منو ضبط کردن ایا میتونن منو محکوم کنن به رابطه نامشروع من این اقا رو از نزدیک ندیدم پیام های حذف شده من در واتساپ که دلیت اکانت کردم قابل بازگشته لطفا منو راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
صرف صدای ضبط شده شما دلیل ثبوت رابطه نامشروع نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرف صدای ضبط شده نمی تواند ملاک رابطه نامشروع باشد

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام ضبط صدا و فیلم دلیل اصلی بر اثبات دعوی نمی باشد بله اماره قضایی محسوب می شوند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
اگر بتوانند ثابت کند که رابطه نامشروع بوده است موضوع قابل پیگیری کیفری هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
برنامه های خارجی چون سرور در ایران نیست قابل پرینت نمی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.