مشاوره حقوقی رایگان - درجه داری یا دانشکده افسری

سلام ودرود
خسته نباشید
ببخشید من یک درجه دار ارتش با درجه ستوان سوم هستم
میخواستم بدانم که چون که من از گذشته مشغول خوندن و تلاش برای قبولی در دانشگاه سراسری بوده ام آیا در کنار خدمت در ارتش میتوانم در دانشگاه خارج از ارتش مثلا در یکی از رشته های علوم پزشکی دولتی تحصیل کنم یا نهاد ارتش من را از تحصیل در دانشگاه خارج از ارتش منع میکند و جلوی من را میگیرد ؟؟؟
با سپاس

پاسخ ها :

حبيب اله  احمدي

جناب آقای حبيب اله احمدي :

سلام این در تخصص من نیست شما باید شرایط آزمون مورد نطر رو مطالعه کنی