مشاوره حقوقی رایگان - شماره شاسی موتور

سلام من یک موتور مزایده خریدم و بعد از مدتی فهمیدم شماره شاسی این موتور رو پاک کردن حالا واسه این موتور چه کاری میتوان انجام داد آیا شاسی رو عوض کنیم یا چیکار کنیم تا بعدا به دردسر نمونیم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

دستکاری و تغییر شاسی و شماره ان باعث از ارزش افتادن موتور میشود .عملا موتور بی ارزش است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تعویض شاسی حتما باید با مجوز راهنمایی ورانندگی صورت گیرد درغیر اینصورت مطابق ماده720 قانون مجازات اسلامی جرم وقابل. مجازات خواهد بود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بهتراست مرتکب جرم نشوید به راهنمایی رانندگی جهت کسب تکلیف وشرح موصوع مراجعه کنید