مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام ازدواج

سلام وقت بخیر
واسه ضمانت وام ازدواج یکی از ضامنا هم فیش حقوقی دارد هم رسمی هست و بانک قبول ندارد چون نامه کسر از حقوق ندارد آیا با تعهد محضری میشود ضمانت کرد و بانک تایید میکند ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بستگی به اداره حقوقی ان بانک دارد که بپذیرد یا خیر واصولا نمیپذیرند

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
بستگی به شرایط بانک مربوطه دارد. توصیه می شود از اعتبارات بانک سوال بفرمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شرایط را باید از بانک مربوطه جویا شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
شرایط و مقررات بانکها با همدیگر متفاوت اند برای مطمئن شدن به بانک مربوطه مراجعه فرمایید

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام به توافق نامه های بانک و شرایط و مقرارت بستگی دارد و با مراجعه به کارشناس حقوقی بانک شاید استثنائاتی در نظر گیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نامه کسر از حقوق لازم است اما در صورت تایید رییس بانک مشکلی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بانکها سلیقه ای عمل می کنند از بانک مربوطه سوال کنید

سیده عاطفه مجیدی طهران

سرکار خانم سیده عاطفه مجیدی طهران :

باسلام
می بایست از اداره حقوقی بانک پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

غلامرضا قربانی :

رییس بانک داره اذیت میکنه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بستگی به بانک دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شعبه بانک خود را تغییر دهید و یا به اداره کل اون بانک تشریف ببرید