مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام ازدواج

سلام ‌. من واسه خواهرم میخوام وام ازدواج بگیرم . و بانک از ضامن علاوه کسر از حقوق یک چک به مبلغ صد میلیون تومان درخواست کرده است . و ضامن در قبال اون یک چک به مبلغ صد میلیون تومن بدون تاریخ بابت ضمانت از من تقاضا نموده . از لحاظ حقوقی مشکلی نداره که من بابت ضمانت وام ازدواج خواهرم چک بدم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یک نسخه از قرارداد وام را از بانک بگیرید.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتیکه اقساط وام به موقع پرداخت شود مشکلی ایجاد نمیشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست در چک قید کنید بابت ضمانت است یا در قرارداد جداگانه شماره چک را قید و بنویسید بابت ضمانت صادر شده و سفید تاریخ است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست در چک قید کنید بابت ضمانت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در قرارداد قید کنید که چک بابت ضمانت است