مشاوره حقوقی رایگان - می توانم در پارکینگ یک واحد دو ماشین پارک کنم. متراژ پارکینگ اختصاصی 15متر است

با سلام
من در یک آپارتمان سه واحده زندگی می کنم که دو واحدش بنام خودمه. دو واحد من پارکینگ اختصاصی دارند و طبقه اول پارکینگ ندارد. مساحت پارکینگ ذکر شده در سند برای هر واحد 15متر میباشد. با این تفاسیر می توانم دو ماشین در پارکینگم طبقه سوم پارک کنم ؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما اعلام کردین دوواحد خودتان پارکینگ اختصاصی دارند و طبقه اول پارکینگ ندارد و توضیح ندادین پارکینگ 15 متری میخواهید استفاده کنید متعلق به کدام طبقه هست ، اگر اشتباه نکنم متعلق به طبقه همکف و جز سند همکف میباشد و اختصاص به صاحبش دارد و شما بدون اذن مالک حق استفاده از پارکینگ اختصاصی دیگری را ندارید

معصومه محمودی

معصومه محمودی :

سلام منع قانوني ندارد