مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود به منزل

برادر همسرم از اول زندگی با همسرم اجازه نشستن در آپارتمان شخصی خود را به من داده و من به مدت 2 سال در انجا مشغول به زندگی بوده ام با بروز اختلاف مالی با پدر همسرم درب منزلی که اثاثیه من در آن می باشد را قفل کرده و مانع ورود من به آنجا شده از دادگاه درخواست نمودم که درب را باز کنند و من اثاثیه ام را تخلیه کنم ولی دادگاه گفته باید بررسی و تحقیق کنم در صورتی که من هم استشهادیه از سکنه برده ام هم از طریق دستور دادگاه دو نفر از سکنه را با کارت شناسایی به کلانتری محل بردم و شهادت دادند که بنده دوسال و اندی در آنجا مشغول به زندگی هستم . سوالم این است که آیا برادر همسرم میتواند درب را باز نکند یا دادگاه حق را به من ندهد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " باید دلائل و مدارک خود را مبنی سبق اجازه برادر همسرتان در استفاده مجانی یا اجاره واحد آپارتمانی به مرجع قضایی مربوطه ارائه نموده و اجازه مرجع مربوط را جهت شکستن یا باز کردن قفل با حضور مأموران انتظامی اخذ نمائید . پیشنهاد می شود با کدخدامنشی ریش سپیدان محل یا فامیل به غائله با صلح و سازش خاتمه دهید

یک وکیل

قاضی با شهادت شهود حق را به شما خواهد داد و دستور بازکردن درب منزل را خواهد داد اما کلا پروسه دادگاه زمانبر است و در حال حاضر مصالحه به نفع شماست

یک وکیل

با سلام با شهادت شهود و سکنه آپارتمان دادگاه حق را به شما خواهد داد از سویی اگر فاکتور خرید وسایل را نیز داشته باشید می توانید اثبات مالکیت وسایل را نیز بنمایید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
سابقه تصرف شما و ارایه دلیل از جمله شهادت همسایگان میتواند در اینخصوص به شما کمک نماید