مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود به منزل

سلام ..مدتی است هنگام مراجعه به منزلم امکان باز شدن درب بدلیل دستکاری قفل وجود ندارد. که مراتب سه بار به پلیس 110 منعکس شده و با هماهنگی پلیس درب منزل باز شده است . دوربین برای ثبت این اتفاق در محل وجود ندارد هیچ مدرکی هم که چه کسی انجام داده وجود ندارد . شکایت تحت چه عنوانی و به کجا باید ارایه کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
بهتر است بدون اطلاع همسایه ها دوربین نصب کند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تحت عنوان تخریب عمدی بطرفیت ناشناس طرح شکایت نمایید ولیکن درصورت عدم شناسایی مشتکی عنه در نهایت پرونده بسته می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دوربین نصب نمایید
شکایت شروع به سرقت که با ارائه دلایل و شواهد به نتیجه خواهید رسید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا مجرم مشخص نباشد شکایت بی فایده است...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما مشخص نکردید که منظور درب حیاط است یا درب منزل مسکونی این موضوع شما نیاز به گفتگو دارد