مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر

سلام، یکی از نزدیکان بنده در حال حرکت با خودرو 207 بوده، خودروی نیسانی در سمت راست به علت سرعت بالا و انحراف به یک عابر برخورد کرده و شخص را طوری پرت نمود که به ماشین 207 مجددا برخورد داشته و نقش زمین شد، عابر متاسفانه فوت گردید، در حالیکه حتی تار موی فرد متوفی روی آینه بغل نیسان به وضوح مشهود بوده و اینکه راننده نیسان فاقد گواهینامه بوده و از صحنه تصادف فرار کرده و شخص دیگری در صحنه حضور پیدا کرده و خود را راننده معرفی نموده، با همه این اوصاف کارشناس راننده 207 را مقصر دانسته، در حالیکه راننده 207 فقط در مسیر خود در حال حرکت بوده که فردی که از طریق تصادف با ماشین دیگر به سمت ماشین 207 پرت شده، لطفا راهنمایی بفرمایید،باتشکر.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظریه افسر اعتراض تا موضوع به هیئت کارشناسی ارجاع شود.