مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

باسلام و احترام. بنده مبلغ 80میلیون پول به طرف دادم سفته گرفتم نهایتا سفته را اجرا کردم حکم به نفع من صادر شد طرف درخواست اعسار داد حکم دادگاه تجدید نظر اعسار را رد کرد طرف رو زندان کردم باتوجه به اینکه مالی بنام نداشت خانه یکی از دوستان رو جهت مزایده معرفی کرد مزایده اجرا شد به فروش نرفت (خانه به قیمت کارشناسی 75 میلیون شد طرف پنج میلیون پول به حساب دادگاه ریخت تا بشه 80میلیون) دوسوال دارم 1_الان تکلیف پول چی میشود؟ 2-آیا ممکنه درخواست اعسار را مجددا دادگاه قبول کند؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام باید خانه فروش برود والا در زندان میماند.پذیرش مجدد اعسار بنا بنظر قاضیست

سهیلا سلیمانی

سرکار خانم سهیلا سلیمانی :

سلام وقت شما بخیر. براساس قانون اجرای احکام مدنی دوبار مزایده برگزار می شود . شما می توانید در مرتبه دوم مزایده ، خود در مزایده شرکت کنید و مال را ببرید . در غیر اینصورت رفع توقیف از مال صورت می پذیرد و در صورت تقدیم دادخواست اعسار از سوی محکوم علیه ، اعسار ایشان به احتمال زیاد پذیرفته می شود. بنظر می رسد خود شما ملک را بردارید به نفع شماست .