مشاوره حقوقی رایگان - رابطه داشتن دختر و پسر

سلام وقتتون بخیر
میخاستم ببینم که دختر و پسری با هم دوست بوده باشن مدتی و بعد در طول رابطه پسر از دختر عکس های نابه جایی گرفته باشه
و دختر هم مجبور شده باشه اون عکس ها رو بده
و بعد از مدتی پسر اون دختر رو ول میکنه و رابطه رو تموم میکنه
حرف دختر به جایی میرسه؟ که بخاد شکایت کنه یا طرف مقابل به خاطر سواستفاده ای که کرده مجبور باشه دختر رو عقد کنه؟ ممنون میشم جواب بدید!

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر امکان اجبار به ازدواج وجود ندارد. اگر به اجبار و مخفیانه فیلم گرفته و یا منتشر شده است امکان شکایت در این خصوص وجود دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
الزامی برای ازدواج نیست وبا توجه به اینکه عکس با اراده شما اخذ شده اگر سو استفاده از ان نماید قابل شکایت است