مشاوره حقوقی رایگان - آیا کسی باعث آبروریزی و تهدید و فریب کاری باشد چیکار باید کنیم

سلام خسته نباشید
خواهر من با شخصی که از خودش کوچکتر بوده دوست شده که خواهر پسره هم دوسته خواهرمه خواهر بزرگتر و مامانه پسره اومده دم در خونه مارو تهدید کرده و باعث آبروریزی شده که اگه دختره شما دست از سر پسرما برنداره میرن و آبروی مارو میبرن که بردن رفتن به همه دروغ گفتن که پسره مارو فراری میخواد بده و پول خواهرمو پسره گرفته و هیچی بهش برنگردونده والانم خواهرم دیگه با پسرشون دوست دارن همه جا پخش می‌کنند که اینطوری بوده از طرفیم خواهر کوچیکتر پسره خواهرمو فریب داده و تمام این کارا رو اون کرده وهنوزم که هنوزه داره دروغ میگه چیکار باید کرد که از شرشون خلاص بشیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کسی ادعایی دارد خودش باید ان را با دلیل در دادگاه ثابت کند وگرنه دعوایش رد میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به خواهر شما تهمت می زنند در این صورت خواهرتون می تواند با عنوان تهمت شکایت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خواهرتون می تواند با عنوان تهمت شکایت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما کمی مبهم است پیشنهاد می شود از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید اما در هر صورت تهدید کردند که حرمت همه اینها مجازات دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مدارک وادله قوی بر ایراد افترا و تهمت دارید شکایت نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر موضوع مالی است و پول خواهرتان را پس نمیدهد دادخواست مطالبه وجه باید تنظیم کنید
شکوائیه تهدید ، مزاحمت ، افترا و هتک حیثیت تنظیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان شکایت به عنوان تهمت و افترا وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص نشر اکاذیب و تهدید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود شکوائیه با عناوین مجرمانه نشر اکاذیب و تهدید به آبرو را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا اهرم فشاری شود که دست از کارهای غیراخلاقی خویش بکشند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد