مشاوره حقوقی رایگان - پذیرفتن دعوی

سلام. اگر بعد از جلسه اول، دادگاه به شاکی اعلام کند که شهود را معرفی کند و جلسه ای برای شهادت شهود تعیین نماید به این معنیست که دادگاه، دعوی اولیه شاکی را پذیرفته است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیرررر
چون امکان دارد شهادت دو شاهد متضاد یا ناقص باشد و قاضی شهادت را نپذیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرف قرار استماع شهادت شهود بمنزله پذیرش دعوی نیست مگر شهادت شهود اقناع وجدان قضایی برای دادگاه ایجاد نماید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

صرف صدور قرار میتواند قرینه پذیرش باشد و لزوما نشان دهنده آن نیست

سیده عاطفه مجیدی طهران

سرکار خانم سیده عاطفه مجیدی طهران :

باسلام
خیر صرفا تحقیقات لازم در خصوص رسیدگی به دعوی را انجام میدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت اقناع قاضی در موضوع مطروحه می باشد