مشاوره حقوقی رایگان - استماع شهادت شهود

سلام . دادگاه کیفری قرار استماع شهادت شهود شاکی و متشاکی را صادر و شهادت شهود طرفین را اخذ نموده است. ولی در رأی صادره هیچ گونه استنادی به شهادت شهود شاکی و متهم ننموده و رأی بر محکومیت صادر نموده و نهایتاً دادگاه تجدید نظر هم به این ایراد متهم توجهی نکرده و رأی را تأیید نموده است. سوال این است آیا قاضی با توجه به صدور قرار استماع شهادت شهود و اخذ شهادت شهود، می بایست در رأی خود به شهادت شهود توجه و استناد می نمود یا خیر؟ و آیا عدم توجه به این موضوع از دلایل اعاده دادرسی می باشد یا خیر؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر ادله اثباتی دیگر مثل اقرار یا ، سند ، در پرونده موجود بوده حتما نیاز نیست به شهادت هم استناد نماید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

احتمالا شهادت شهود هر دو طرف با یکدیگر متعارض بوده و به همین دلیل از شمار ادله خارج شده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان استناد به این موضوع جهت اعاده دادرسی خواهید داشت.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم جهت اظهار نظر دقیق نیاز به رویت اسناد و مدارک می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر دو دادنامه(بدوی و تجدیدنظر) نیاز است که مورد مداقه قرار گیرند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر دادگاه الزامی ندارد که در رای خود مستندات قضایی را ذکر کند و الزامی به قبول یا رد شهادت ندارد نگارش شعبات من باب رای متفاوت هستند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رای بر اساس علم قاضی صادر شده است و لزومی به استناد به شهادت شهود نداشته

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مورد تا مورد فرق دارد 1.شهود معارض هم را نفی می کنند 2. شهود هیچ یک از طرفین شرایط شهادت را نداشته 3. قاضیبه دروغ گویی یا بی اطلاعی آنان پی برده و....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اجبار و تکلیفی به اشاره به شهادت شهود نداشته است
آرا صادره باید بررسی شود