مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام، یک مسافر دربستی داشتم، توسط گشت کلانتری ایست داده شد مسافر مقداری مواد در جیب داشت مقداری هم انداخته بود پیدا کردند، مسافر مواد ها را گردن گرفت، مقداری بحث و گفتگو بین من و مأمور گشت پیش آمد، چون روکش صندلی را پاره کرده بودن، در نهایت صورت جلسه کردند، امضا کردیم، فردا رفتیم بازپرسی یک سری سوال که یکدیگر را می‌شناسید، خیر فقط در حد مسافر و ساکن در یک محل و اینکه گزارش مأمور گفته فرار کردید، گفتیم خیر من را با فیش حقوقی آزاد کردند و ماشین را هم دادند، مسافر را زندان دادند، حال بازپرس اعلام کیفرخواست داده است، بر اساس استعلام تماس تلفنی که تمامشان 15 الی20ثانیه هستند. مانند (ماشین میخوام فرعی فلان یا فلانی هستم) و حال یک ماه دیگر نوبت دادگاه گذاشته اند، لازم بذکر است، شغل من خرید وفروش، املاک هست، به دلیل رکود و تعطیلات و قرنطینه به شکل پاره وقت مسافر کشی میکردم،

پاسخ ها :

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

در دادگاه دفاع کنید که مواد حسب اقرار مسافر متعلق به ایشون بوده و هیچ رابطه ای و مراوده ی مالی بین شما و مسافر نبوده

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

بالاخره بایدبریددادگاه از خودتون دفاع کنید