مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق در عقد

با سلام
من 9ماه هست که عقد کردم همسرم از فامیل هست و الان به مشکل خوردیم و میخوایم که جدا شیم
ایشون تو یه شهر دیگه هستن
چجوری باید درخواست طلاق بدم؟
اگر من درخواست بدم میتونم مهریه بگیرم؟

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
طلاق در دوران عقد مشکل است اگر اصرار به طلاق داریداز طریق مطالبه مهریه به زوج فشار اورید که به طلاق توافق راضی شود میتوانید از جایی که اقامت دارید اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شرایط طلاق برای زوجه باید محقق شده باشد درغیر اینصورت طلاق صادر نخواهد شد واز محل اقامت خود دادخواست طلاق را ارائه دهید وطلاق شما ارتباطی با مهریه ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوجه در هر حال میتواند دادخواست مطالبه مهریه بدهد ولی زوجه برای طرح درخواست یک طرفه طلاق باید دلیل داشته باشد که. ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مهریه تحت هر شرایطی تعلق میگیرد.در صورت نیاز داشتن به مشاوره بیشتر می توانید با مراجعه به پروفایل بنده با من تماس بگیرید.
موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از محل اقامت خود می توانید اقدام نمایید باید عسرو حرج اثبات نمایید مهریه در هر شرایط به شما تعلق می گیرد