مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

با سلام
من دادخواست طلاق غیابی دادم و از همسرم به مدت 4سال اطلاعی ندارم قاضی گفتن ک رای نفقه بگیر و باز دادخواست بده
از شورای حل اختلاف رای نفقه گرفتم و اجرای احکام بردم و باز دادخواست دادم برای طلاق
اشتباه تایپی در دادخواست بود ب جای سال 98 نوشتن ک از 88ب من نفقه نداده و الان برام اس ام اس اومده ک باز ب شورای حل اختلاف برم
میتونم این دادخواستو پس بگیرم و ی جدید با تاریخ درست بزنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید طی یک لایحه درخواست استرداد دادخواست را مطرح نمایید
و سپس دوباره دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست استرداد دادخواست رابا ارایه لایحه مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه با ارسال لایحه تاریخ را اصلاح کنید