مشاوره حقوقی رایگان - معاف از خدمت نظامی

سلام و عرض ادب خسته نباشید تنتون سلامت باشد.
طی شکایتی ( که کادر رسمی یکی از ارگان های نظامی هستم ) از دیوان عدالت اداری کردم که بنده رو معاف از خدمت کردند و هیچ گونه سند و مدرکی نداشتند و همچنین شاکی خصوصی یا خلوتی هم نداشتم و ارگان ما حرف های ما شنود و یا پیامک های را می خواندند
مورخه 25اسفند 1399طی ابلاغیه دیوان عدالت اداری رای بدوی رای خوبی به نفع من صادر شد و مجددا ارگان ما به رای بدوی دیوان مجددا اعتراض کردند و لایحه اعتراضیه به تجدید نظر ارسال کردند و شعبه تجدید نظر دیوان لایحه اعتراضیه ارگان ما برای اینجانب ارسال کردند که در لایحه اعتراضیه هیچ گونه سند و مدرکی ارایه نداده بودند و ما هم لایحه اعتراضیه نوشتیم
منتظر جواب رای بودیم که متاسفانه رای تجدید نظر به نفع ارگان ما صادر شد
الان سوال من اینه چطور رای بدوی رای عالی به نفع من صادر شده بود اما تجدید نظر بدونه هیچ گونه سند و مدرکی رای به نفع انها صادر شده است همچنین ایا ما میتوانیم به رای تجدید نظر اعتراض کنیم ؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید

ممنونم از لطفتون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از مرجع تجدید نظر پیگیری کنید فقط طرق فوق‌العاده امکان دارد