مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین از ثبت اسناد بابت مهریه گفتن

سلام. یک خونه و یک ماشین پراید مدل 84 به اسم من دارم و یک زمین به اسم خانم خریده بودم . خونه جز مستثنیات دین قرار گرفت با ماشین کار میکردم خرج زندگی میدادم قرار نگرفت . نامه آژانس هم بردم ولی قبل نکردن اعتراض هم نوشتن استان رد کرد پول نفقه و اجرت المثل هم محکوم شدم نفقه پسرم را دارم میدم الان دو ماه کار ندارم و بیکار هستم .
1ـ آیا میتونیم ماشین در بیارم بدون اینکه چیزی بابت ماشین واریز کنم. از دادگاه برای مهریه شکایت نکرده است ثبت اسناد میگه بابت مهریه است تا اون شکایت نکنه ماشین بازداشت هست .
2ـ آیا میتونه بدون اینکه کار داشته باشم منزل از من بگیره پیش پدرم زندگی کنم
3 ـ آیا میتونم برم سرکار خوده بیمه کنم بابت مهریه قسط ببندم . هر جا که میرم سنم 50 هست حقوق با بیمه 25000هزار تومان با بیمه بیشتر نمیدن

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهر حال مهریه زن را باید پرداخت البته حتما قسطی خواهند کرد با این وضع