مشاوره حقوقی رایگان - اقا این رو تایید کن چگونه برای دریافت دیه خود میتوان از ماده 57 بند (ت) قانون بیمه اجباری استفاده کرد

من سال 95 تصادف کردم سال 97 حکم قطعی گرفتم خود بیمه خصوصی متهم ردیف دوم بود
بعد از پیگیری و نامه های متعدد اجرای احکام پرداخت صورت نگرفت تا اکنون
دیه من 320 درصد دیه میشد (تعدد دیات)
حالا بعد از گذشت 3 سال از قطعی شدن حکم کیفری و محکوم شدن بیمه خصوصی در دادگاه حقوقی میخواد پرداخت کنه
حال سوال من این است
من چگونه میتونم با توجه به ماده 57 بند ت
دیه خود را افزایش بدم و بیمه کل را مجاب بکنم که بیمه خصوصی را جریمه کند
چون ازرش مادی دیه نصف شده نسبت به سال 97

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مورد ذکر شده در بند ت ماده 57
جریمه نقدی شرکت بیمه به علت تخلف شرکت است و به حساب بیمه مرکزی واریز میشود و نه زیان دیده
شما باید درخواست پرداخت حق بیمه طبق قیمت سال 1400 را نمایید و