مشاوره حقوقی رایگان - نصب کولر گازی همسایه طبقه بالا در نورگیر ساختمان

سلام. من طبقه سوم واحد پشت یک ساختمان شمالی ساکن هستم که تنها نور واحد ما از نورگیر حدودا 2 متری پشت ساختمان هست. طبقه چهارم ما کولر گازی رو در نورگیر به دیوار بیرونی بالکن خودش که در مشاعات قرار میگیره نصب کرده که هم حدود 40 تا 50 سانت از نورگیر رو گرفته هم صداش بیش ازحد اذیت میکنه و میگه نظام مهندسی گفته دیوار خودتونه مشکلی نداره. میخواستم بدونم درست میگه یا اگه حق اینکارو نداره که من قانونی اقدام کنم. و چطور و کجا باید برم برای پیگیری؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تامین دلیل نموده و از کارشناس رسمی دادگستری رشته عمران در این رابطه توضیح بخواهید