مشاوره حقوقی رایگان - شک به رابطه جنسی همسر

سلام. بنده زوجه هستم و در خانه کاندوم مشکوکی پیدا کردم، با توجه به این موضوع که حدود 40 روز دور از همسرم بودم و هیچ رابطه ی جنسی با هم نداشتیم، راهی هست که متوجه بشم ایشون در این 40 روز با شخصی دیگه ای رابطه داشتن یا نه؟ در مورد تست ایشان اصرار دارن که در مورد مردها تست تشخیصی وجود ندارند.
سوال دومم اینکه اگه همچین چیزی مشخص بشه بنده حق طلاق خواهم داشت؟ یا اگر نه کلا حکمش چیه؟

پاسخ ها :

توفیق بنی تمیم

جناب آقای توفیق بنی تمیم :

سلام
دلیل محکمی برای اثبات ندارید تا جواب سوال دوم داده شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
خیر امکان پذیر نیست.
برای طلاق می بایست عسر و حرج خود را ثابت نمایید و روابط زوج را ثابت کنید.

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
خیر قابل تشخیص نیست
شما دلیلی مبنی بر رابطه نامشروع همسر خود ندارید و این صرفا یک شک هست و از نظر قانونی مورد پذیرش نیست.