مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شراکت در ملک

سلام. مادرم شاغل بوده اند و بازنشسته هستند. 15 سال پیش منزلی را به مبلغ 50 میلیون خریدیم که 30 میلیون آن را مادرم و 20 میلیون آن را پدرم دادند ولی سند به طور کامل به نام پدرم ثبت شد. اکنون پدرم میگویند کل مبلغ را خودم دادم و قصد فروش منزل را دارند. همه ما فرزندان حاضر به شهادت در دادگاه هستیم که 30 میلیون را مادرم داده اند. آیا مادرم میتوانند به نرخ همین امروز به اندازه ای که پول پرداخت کرده اند از پدرم پس بگیرند؟ یا این که میتوانند به اندازه ای که پول پرداخت کرده اند در سند منزل سهیم شوند؟

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

با عرض سلام
مادر محترمه می توانند دعوی اثبات شرکت علیه پدر مطرح نمایند.
در صورت نیاز به توضیح بیشتر می توانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید.