مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شراکت در ملک

سلام و درود!
خدا قوت!
این حقیر سال 93 آپارتمانی را با وام جانبازی خریداری کردیم!
البته خودم دامادمون جانباز است و وام جانبازی هم به اسم ایشان است!
آن زمان ملک را به مبلغ 105 میلیون خریداری کردیم که ایشان فقط وام جانبازی را به عنوان آورده داشتند و من هم که شریک ایشان بودم 20 میلیون پول نقد را آوردم و مابقی پول را با رهن دادن آپارتمان جور کردیم.
چون وام جانبازی به اسم دامادمون بود ملک هم به نام ایشان سند خورد ولی در رهن بانک قرار گرفت.
بعد از آن ما رفتیم در بنگاهی که ملک را معامله کرده بودیم دامادمون با توجه به صحبتهایی که قبلاً کرده بودیم سه دانگ از ملک را با مبایعه نامه ای که بین من و ایشان نوشته شد به نام من کرد.
تا حدودا 4 سال قسط وام رو به صورت مساوی هم من میدادم و هم ایشان(447تقسیم بر دو)بعد از 4 سال یعنی از سال 98 تاکنون قسط وام را از اجاره ی خانه پرداخت کرده.
واز سال 98 هر سال اجاره خانه بالا رفته و هم پول قسط از این طریق در میامده و هم مبلغی می مانده که از آن مبلغ باقی مانده ایشان از سال 98 هیچ اجاره ای به اندازه ی سهم سه دانگم به من پرداخت نکرده.
سوال این جاست که آیا من میتوانم مدعی گرفتن این اجاره خانه ها را کنم.
هر سال هم خودش خانه را اجاره می‌داد و به من نمی‌گرفته.
حالا اصلا شراکت سه دانگ سه دانگ را قبول ندارند هیچ حتی هیچ مبلغی هم از اجاره و رهن هم ندادند.
در صورتی که هم مبلغ وام و غیره را همیشه به طور مساوی پرداخت کرده ام.
والان مدعی این است که شما با آورده تان 20 میلیون بوده و آورده من یک وام 72 میلیونی.
حالا من با چه عنوانی میتوان حقم را هم از شراکتم و هم از اجاره خانه ها بگیرم.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید!

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قطعا میتوانید اما باید از کمک وکیل. بهره بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قراردادی تنظیم شده باشد شخص نمی‌تواند منکر آن شود مگر اینکه دلیل قانونی وجود داشته باشدمی‌بایست مدارک در هر صورت بررسی شود