مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام. من یک واحد مسکونی شش واحدی خریداری کردم. مالک یک سمت پارکینگ رو مسکونی کرده و فروخته و الان هفت واحد هستیم و به علت این تخلف و ندادن جریمه به شهرداری، نداشتن جواز ساخت و پایان کار به چهار واحد سمتی که پارکینگ آن مسکونی شده سند مشاعی داده به این مضمون یک سهم از هفت سهم مشاع یک قطعه زمین به متراژ دویست و پنجاه متر عرصه و عیان ولی ما سه واحد دیگر که سند مشاعی نگرفتیم در مبایعه نامه که داریم پارکینک ثبت شده مشاعی واحدی که پارکینگ رو خریده ماشین رو داخل و زیر سقف می آورد و میگوید پارکینگ دارم و اون سه واحد دیگر هم میخواهند با زور در حیاط پارک کنند. در صورتی که ما سه واحد که پارکینگ داریم یکی از ماشین ها سر راه قرار میگیرد و رفت و آمد ماشین به حیاط غیر ممکن است و هر روز درگیری داریم.
قانون چه حکمی میدهد و حق با چه کسی هست؟ آیا کسی که نیمی از پارکینگ رو مسکونی کرده و در سند مشاعی پنجاه متر زمین قید شده میتواند پارکینگ داشته باشد و جای دیگران رو که در مبایعه نامه پارکینگ دارند اشغال کند؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،زمانیکه شما از مجموع شش واحدی، یک واحد را خریداری نمودید،مالک، بدون اجازه شما و دیگر مالکین،حق تصرف وساخت و ساز ،اعم از عرصه و اعیان مشترک را نداشته وندارد،و باید واحد ساخته شده را تخریب و پارکینک،به وضع سابق برگردد،در این خصوص،می توانید دادخواست علیه مالک تقدیم دادگاه نمایید،