مشاوره حقوقی رایگان - اتیان سوگند

سلام، وقت بخیر.
از سال 99 سامانه جلسات غیر حضوری در استان خراسان جنوبی و برخی دیگر استان ها راه اندازی شده و بنده چند روز دیگر جلسه اتیان سوگند دارم و اینجانب با سوگند به حقم میرسم ولی بنا به دلایلی نمیتوانم حضوری در جلسه باشم و سوال من این هست آیا میشود اتیان سوگند با جلسه آنلاین یا ارسال لایحه انجام بشود یا حضوری است؟
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر اتیان سوگند باید حضوری باشد واگر هم انلاین باشد باید با دادکاه هماهنگ وبنابر تشخیص دادکاه انجام پذیرد