مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث در صورت تغییر جنسیت

با درود خدمت شما مشاور عزیز. من در مورد ارثیه کسی که تغییر جنسیت داده هست. بنده بعد 40 سال مشخص شده که باید تغییر جنسیت بدهم و مرد بشوم. الان میخواستم بدونم حالا که تغییر جنسیت داده ام، ارثیه به چه صورت حساب میشود؟
با سپاس.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

اگر ارث تقسیم نشده است و در گواهی انحصار وراثت شما بعنوان پسر مرم یا فرزند ذکور نامبرده شوید سهام شما دوبرابر دختران هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر دروضعیت فعلی تغییر جنسیت داده ایید وشناسنامه شما تعویض شده است برابر قاعده ارث دو برابر زن ارث خواهید برد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر ارث تقسیم نشده است ابتدا انحصار وراثت را اصلاح کرده و سپس بر اساس پسر بودن باید مشترک تقسیم شود