مشاوره حقوقی رایگان - کلید درب حیاط مشاعی

سلام. ساختمان ما سه بر می باشد و پارکینگ ها به صورت رمپ در زیر ساختمان قرار دارد.
حیاط ساختمان دور تا دور دیوار می باشد و فقط جای پارک برای یک ماشین دارد و دارای دو درب می باشد یک درب بزرگ ماشین رو به کوچه و یک درب که مستقیم داخل اتاق خواب واحد بنده باز می شود. تمامی پنجره های واحد من نیز در حیاط می باشد.
در داخل نقشه گرفته شده از ثبت احوال پارکینگ واحد بنده در حیاط نشان داده شده است و راه پارکینگ رمپ کلا جدا می باشد .
حال سوال بنده در مورد استفاده اهالی ساختمان از این حیاط می باشد:
1- آیا باید کلید درب بزرگ که به کوچه باز میشود همه ساکنین ساختمان داشته باشند؟
2- آیا میتوانند هر موقع خواستند به داخل حیاط بیایند؟
3- آیا میتوانم در حیاط صندلی یا سایه بان نصب کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
برای تصرف در قسمت مشاع ساختمان رضایت مالکین بلید باشد.