مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاعی

مجتمع ما 4 واحد هست و هر واحد یک پارکینگ اختصاصی داره. اما 2 تا از واحدها دسترسی به پارکینگشون از طریق حیاط مشاعی هست که با ریموت باید بسته میکنند .. البته ساختمان درب نفرات جداگانه داره. سوال من اینه: آیا واحدهای دیگر (که پارکینگشون ربطی به حیاط نداره) میتونند کلید درب حیاط رو داشته باشند و در مواقع ضروری از اون طریق از حیاط استفاده کنند؟ مثلا نشستن یا تردد و غیره .... ؟

پاسخ ها :

کلید درب حیاط مشاعی استفاده از حیاط مشاعی درب حیاط مشاع حیاط مشاع قانون حیاط مشاع پارکینگ در ساختمان مشاعات ساختمان قوانین مشاعات ساختمان حیاط در ساختمان حیاط قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان نشینی