مشاوره حقوقی رایگان - ارائه اجاره نامه برای تمکین

با سلام. منزل من را برادرم به من اجاره داده و در راه رضای خدا با قیمت بسیار کمتر از عرف داده است و میتوان گفت در واقع در متن قرارداد مبلغ ودیعه 2 میلیون ذکر شده و اجاره 1 میلیون و آن هم فقط برای داشتن قرارداد به اصرار من نوشته شده است. حالا همسرم منزل را ترک کرده و من که برای تمکین اقدام کردم، ادعا کرده من با توجه به مبلغ این قرارداد بحث صوری بودن قرارداد را مطرح میکنم. این ادعا معنی دارد؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،البته ادعای ایشان مورد بررسی قرار میگیرد.ولی دلیلی بر پذیرش حتمی آن نیست