مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند رمین

سلام و عرض ادب.
18 سال پیش یک قطعه زمین مسکونی قولنامه ای در مجاور شهر خرید کردم که هنوز به محدوده ملحق نشده ولی فروشنده لفظی گفت 6 ماهه همه کارها رو طبق نقشه تفکیکی که به ما داد انجام میدهد و لیکن تا حالا موفق نشده و نمیتواند انجام بدهد و لذا کیفری شکایت کردم و گفتند شامل مرور زمان شده و نمیشود.
حقوقی برای اثبات وقوع بیع و تنظیم سند افرازی و یک مورد تحویل مبیع شکایت کردم چون صاحب سند چند نفر هستند و طرف من یکی از آن ها هست، رای نیاوردم. شما لطف کنید راه کار چگونه است؟

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام به اداره ثبت مراجعه حضوری بفرمایید و در پرونده ثبتی تعداد مالکین را ملاحظه و به طرفیت همه آنها طرح دعوا نمایید