مشاوره حقوقی رایگان - مشکل قولنامه برای الزام به تنظیم سند

با سلام و احترام. حدود چند ماه پیش زمینی بصورت قولنامه ای از یک بنگاه خریده ام که تمامی وجه آن پرداخت شده است. قرار بود پس از پرداخت وجه سند زمین که همینک در حوزه شهری نیست و تفکیک نشده (زمین دارای سند می باشد) بنام بنده ثبت شود. متاسفانه هر روز فروشنده قول چند روز بعد را می دهد یا گاها در دسترس نیست. اینک که برای تنظیم الزام به سند اقدام کرده ام، متوجه شده ام که شماره ثبت اصلی و فرعی زمین در قولنامه جابجا خورده است. و با این مشخصات ثبتی که در قولنامه آمده زمینی وجود ندارد، ولی اگر شماره ثبت اصلی و فرعی در قولنامه جابجا شود، همان زمینی هست که بنده خریده ام لطفا راهنمایی بفرمایید الان باید چکار کرد و با این شرایط باز می توان به زمین دست یافت؟ متشکرم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر ادله دیگر شما قوی باشد، امکان پیگیری از باب الزام به انتقال سند وجود دارد

موضوع تخصصی است

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید