مشاوره حقوقی رایگان - برگشت سند

سلام عرض شد وقت بخیر، ملکی داشت شش دنگ و در بودنم به اسم دخترها و شوهرانشان زدم، سه دنگ به داماد و سه دنگ به دختر سند زدم به این شرط به اسم زدم که منو که از تنهایی میترسم در پایین مجتمع ، پیلوت رو درست کنم و بشینم, اول دور من میچرخیدن الان که دیگه سند زدم ، حالا یکیشون میگه سند زدی دیگه هیچ غلطی نمیتونی بکنی، رفتم درخواست کردم دادگاه به دلایلی که نمی‌خوام زیاد توضیح از دختر نتونستم بگیرم.
از شما درخواست دارم آیا میتونم اون سه دنگی که به اسم شوهرش زدم رو پس بگیرم؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا شما با اراده خود نسبت به انتقال سند اقدام نموده ایید
ثانیا اگر بتوانید صوری بودن معامله را اثبات نمایید که هیچگونه وجهی رد وبدل نشده است امکان طرح ابطال سند وجود دارد ولیکن کار سخت ودشوار خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه فقط در صورت توافق با انها ممکن است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید ابطال کنید یا دادخواست مطالبه ثمن معامله بدهید