مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام
بنده منزلی خریدم با وام مسکن وام زوجین الان داریم جدا میشیم درخواست هبه زدم
تمام مبلغ ها و اقساط رو بنده دادم و زنم هیچ مبلغی نداده بنده به نظرتون میتونم 3 دانگ رو پس بگیرم الان در خونه زندگی می کنم و منزل دیگری ندارم؟
دارای دو فرزند هستم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اثبات عقد هبه و رجوع از هبه ، بستگی به دفاعیات شما در جلسه دادرسی خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید رجوع از هبه بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ببینید دوست گرامی هبه بودن چیزی نیاز به اثبات دارد چرا که هبه بودن خلاف اصل است باید اظهارات شما دقیق شنیده شود این مورد محکمه پسند نیست که چون من پول خونه رو دادم پس من مالک خونه هستم باید مستند و مستدل باشه دادخواست که تنظیم این دادخواست هم بنابر صلاحدید ما هست که چه بنویسیم و چطور بنویسیم چون معمولا هبه بودن چیزی موضوع اراضی و املاک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تحویل انجام نشده است و قبض صورت نگرفته با‌شد اساسا هبه منتفی است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مبالغ را شما واریز کرده آید میتوانید مبالغ را با اثبات این موضوع مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بستگی به این داره که قرارداد به نام چه کسی تنظیم شده است شرایط می‌بایست توضیح دهید