مشاوره حقوقی رایگان - تشابه اسمی در سامانه ثنا

با سلام و خسته نباشید، بنده سرباز وظیفه در منطقه شهرستان دماوند واقع در استان تهران هستم.24 سال سن دارم و قبلا به دلیل پرونده ای که در شهرستان دماوند داشتم (پرونده به دلیل تصادف با خودروی نظامی که در اختیار بنده بود، هست) هر از گاهی وارد سامانه ثنا میشوم که امروز متوجه شدم ابلاغیه ای صادر شده مبنی بر اخاذی و سرقت صادره از استان کرمانشاه، سرپل ذهاب و نام بنده به همراه نام شخص دیگری که از قضا هم فامیلی من نیز هست در این ابلاغیه وجود دارد که بنده و ان شخصی که عرض کردم هم فامیل بنده بود، متهمین این پرونده ایم؛ در حالیکه بنده به هیچ وجه نه شخصی را که از من شکایت کرده میشناسم و نه به سرپل ذهاب استان کرمانشاه رفته ام، علت صدور این ابلاغیه چیست؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضورا پیگیری نمایید ثنا با کدملی ثبت می گردد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
شما میتوانید علاوه بر تماس یا پیگیری حضوری، از طریق دفاتر خدمات قضایی شهر محل خدمت یا سکونت، لایحه ای تنظیم و خطاب به همان شعبه موارد مدنظر خود را که موجب این اشتباه شده است را اعلام نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما به شعبه
دادسرا مراجعه نمایید تا علت مشخص بشود