مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف سکه های معوقه

تکلیف سکه های معوقه پس از اثبات اعسار و تعدیل و آزادی از زندان چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام محکوم علیه باید تمام سکه های معوقه را پرداخت نمایید و در صورت عدم پرداخت شما
میتوانید به اجرا احکام مراجعه نمایید و درخواست دستور جلب محکوم علیه را
نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام محکوم علیه باید تمام سکه های معوقه را پرداخت نمایید و در صورت عدم پرداخت شما میتوانید به اجرا احکام مراجعه نمایید و درخواست دستور جلب محکوم علیه را نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خدمت شما
سوال جواب توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، درصورتیکه که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سکه های معوقه باید پرداخت گردد