مشاوره حقوقی رایگان - فوت بعد از گذشت دوماه از تصادف

سلام یکی از اشناهامون به دونفر موتور سوار زد که و نفرشون دست و پاهاشون شکست یک هفته ای در بیمارستان بودند و مرخص شدند یکیشون از قبل بیماری زمینه ای داشت کرونا ام گرفت و چند روزی هم در بیمارستان بود و مرخص شد حالا بعد از دوماه از تصادف فوت کرده دیه چقدر بهش میرسه دیه کامل ميدند یا نه ؟

پاسخ ها :

محمدعلی رضوی

محمدعلی رضوی :

اگه فوت ناشی از صدمات تصادف باشه دیه کامل

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگرفوت براثرصدمات ناشی ازتصادف باشددیه کامل ،بستگی به نظرپزشگی قانونی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید علت اصلی فوت ، معلوم گردد که ایا فوت ، ناشی از صدمات تصادف بوده یا خیر

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.