مشاوره حقوقی رایگان - جریمه خودرو

با سلام و خسته نباشید. بنده از استان زنجان مزاحمتون میشوم و شکایت من بابت ماموران راهنمایی می باشد. بنده میوه فروش هستم و خیلی زیاد جریمه میشوم. به خدا در این اوضاع مملکت خرج خودمون رو با زحمت زیاد پیدا میکنیم و به مامور ها هم که میگویم، میگویند همین که هست. خدا رو خوش نمی آید.
مستاجر هستم و مادرم هم بی سرپرست هست.

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت جریمه شدن شدن شمابه ناحق میتوانیدبه دادسرای نظام مراجعه وازمامورمربوطه شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت اجحاف در حق شماویااگرماموربه ناحق شماراجریمه می نمایدمیتوانیدبه دادسرای نظام مراجعه وازمامورمربوطه شاکی بشین