مشاوره حقوقی رایگان - دادرسی به پرونده مطالبات اجور معوقه

در دادرسی به پرونده مطالبات اجور معوقه اگر مستاجر در تاریخ تعیین شده به دادگاه نیاید رای دادگاه چگونه صادر میشود این به ضرر مالک است یا مستاجر؟
مطالبات که در دادخواست هست را از ودیعه واریز شده. به مالک میدهند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" عدم حضور خوانده (مستأجر) در جلسه دادرسی قطعاً به نفع وی نخواهد بود چونکه با عدم دفاع لازم ، ممکن است رأی به ضررش صادر شود هر چند برای خواهان (مؤجر) نیز تبعاتی همراه دارد که به دلیل عدم حضور خوانده و یا عدم ابلاغ واقعی اخطاريه تعیین وقت مرجع دادرسی به وی ، رای غیابی صادر می شود و به این علت ، مهلت اعتراض به رأی ، 20 روز دیگر طولانی شده و پس از 40 روز (منقضی شدن مهلت واخواهی و تجدید نظر خواهی) رأی قطعی شده و قابلیت اجرا از طریق صدور اجرائیه و انقضاء مهلت ده روزه و سپردن تأمین خواهد داشت . پس از صدور اجرائیه و منقضی شدن مهلت آن ، امکان اخذ مطالبات محکوم له از محکوم علیه از طریق کسر از قرض الحسنه مستأجر و یا سایر دارایی قابل توقیف مستأجر امکان پذیر خواهد بود .

یک وکیل

با سلام چنانکه. همکار محترم فرمودند برای هر دو طرف زیان دارد و البته مشکلات مالک را بیشتر می کند چون رای غیابی صادر می گردد و مستاجر بعدا واخواهی می کند و پروسه پرونده را طولانی تر می کند ولی کلا دادگاه موظف به رسیدگی است.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مستأجر.بلی.یاالله

یک وکیل

سلام. همکاران به درستی پاسخ حضرتعالی را دادند لذا از تکرار پرهیز می نمایم.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عدم حضور خوانده باعث اطاله دادرسی به جهت واخواهی میشود

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

عدم حضور مستاجر صرفا باعث اطاله دادرسی است.