مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک به دلیل غبن فاحش

سلام و عرض ادب. پدر پير من يک ملكي را قولنامه كرده است و بعد از ٣ روز متوجه شده كه نصف قيمت روز فروخته است. هنوز يک نسخه از قولنامه را هم به او ندادند و مبلغ را دريافت كرديم. چطور ميشود از طريق غبن فاحش، فسخ قرارداد انجام بدهيم؟ ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست اعلان فسخ از طریق دفاتر خدمات الکترونیک اقدام کنید توجه کنید خیار غبن فوری است و زمان نباید بگذرد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
بدوا اطهار نامه فسخ بدهید به دلیل فوریت

سپس با ادله موجود دعوی تایید فسخ قرارداد و استرداد مبیع و... طرح نمایید

قابل انجام‌است
در صورت تمایل، تماس بگیرید