مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملکی به دلیل غبن فاحش؟

با سلام
فروشندگان در مبایعه نامه کلیه خیارات ولو خیار غبن را از خود ساقط کرده اند و کلیه ثمن معامله را نزد شهود که استشهادیه هم دارم ازشون دریافت نموده اند سپس وکالت سند تک تکشون در دفترخانه به خریدار داده اند. پس از 2 ماه بدلیل غبن فاحش شاکی شده اند و درخواست فسخ معامله را دارند آیا این کار شدنی هست یا نه من برای دفاع از خودم چکار باید بکنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

حتما با وکیل مشورت کنید اعمال خیار عبن فوری است.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بااسقاط کلیه خیارات امکان فسخ وجود ندارد درنهایت مطابق قرارداد عمل میشود