مشاوره حقوقی رایگان - تخریب عمدی خودرو کامیون

سلام و عرض ادب
داماد بنده بخاطر اختلاف با دخترم کامیون بنده را تخریب کرده و من شاهد واسه اثباتش دارم
همون لحظه با 110 تماس گرفتم و آمدن و گزارش نوشتن
بعد از طریق خدمات قضایی ازش شکایت کردم و تحویل کلانتری دادم
بعد دوباره از طریق شواری حل اختلاف درخواست کارشناس دادم و کارشناس مبلغ خسارت رو ارزیابی کرده و واسه شورای حل اختلاف فرستاده
کلانتری هم میگه که واسه باقی مراحل باهاتون تماس میگیرم
خواستم بدونم مراحل بعدیش چیه و باید چیکار کنم؟
آیا شورای حل اختلاف واسه ارزیابی خسارت نباید میرفتم و همون شکایت از طریق خدمات قضایی و کلانتری کافی بود؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چنانچه پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری ارسال شود در آنجا می توانید دادخواست ضرر و زیان خود را تا قبل از ختم رسیدگی به دادگاه تقدیم نمائید که در اینصورت دادگاه به خسارت نیز رای خواهد داد در غیر اینصورت جداگانه در دادگاه حقوقی باید دادخواست خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شعبه جهت پیگیری برای شما ابلاغ ارسال میشه