مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بدهی

سلام خسته نباشید، بنده به 20 میلیون تومن محکوم شدم و قاضی بهم 8 ماه مهلت داد که این مبلغ را بپردازم من بخاطر کرونا که کارمو از دست داده بودم بیکار شدم نتونستم این مبلغ را بپردازم ولی سوال اینجاست که قاضی حکم توقیف ماشینمو میده یا این مبلغ رو قسط بندی میکنه که بتونم پرداخت کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که طرف دعوا تقاضای توقیف ماشین دهد توقیف میشود که بعد از لایحه مستثنیات دین داده و دادخواست اعسار و اقساطی شدن بدهی را ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست اعسار بدید اگر ماشین شما وسیله کار شما باشد توقیف نمیشود