مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن کنتور برق

با سلام
یک قطعه زمین مسکونی در منطقه ی شهری دارم
که دارای سند رسمی نیست قبلا برای ملک مورد نظر کنتور آب دریافت کرده ام اما حالا برای دریافت کنتور برق اقدام کرده ام از من سند مالکیت دریافت کرده اند در صورتی که ملک قولنامه ای میباشد
حالا چه راهکاری را توصیه مینمایید ؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید درخواست صدور سند مالکیت را طبق قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمانهای فاقد سند رسمی به اداره ثبت منطقه مربوطه تسلیم تا در کمیسیون طرح وسند مالکیت صادر گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
قرارداد خود را ارائه نمایید باید بپذیرن