مشاوره حقوقی رایگان - قیم محجور شوهردار

سلام
خواهرم محجوره
الان ارث زیادی از بابامون رسیده
شوهرش ازدواج کرده
اثاث خواهرم را برده طلاهای مادرم را یکساله قرض کرده 30ساله پس نداده بنظر ورثه شوهرش صلاحیت حفظ اموال خواهرم را نداره
چه کنم که قیم خواهرم شوهرش نباشد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
چون جدا شدند همسرشان ارث ننی برند و باید تمام اموال رل برگردانند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
از طریق دایره سرپرستی در این خصوص اقدام کنید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. شما به اداره سرپرستی مراجعه کنید و تقاضای صدور نامه قیمومت خواهرتان را بدهیت تا دادستان به دادگاه خانواده پیشنهاد دهد و دادگاه نامه را صائر می کند . اگر هم همسرشان قیم شدند موارد رد صلاحیت را مطرح کنید :
1- افرادی که خود تحت ولایت یا قیمومت دیگران هستند نمی توانند قیم محجور شوند.
2- کسانی که به علت ارتکاب جنایت یا یکی از جنحه های ذیل به موجب حکم قطعی محکوم شده باشند. مانند: سرقت، خیانت در امانت، کلاه برداری، اختلاس، هتک ناموس یا منافی عفت، جنحه نسبت به اطفال و ورشکستگی به تقصیر شامل عزل قیم می‌‌شوند.
3- کسانی که حکم ورشکستگی آن ها صادر و هنوز عمل ورشکستگی آن ها تسویه نشده است.

4- کسانی که معروف به فساد اخلاقی باشند.
5- کسی که خود یا اقربا درجه اول او دعوایی بر محجور داشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به اداره سرپرستی تقاضای عزل قیم ودرخواست قیومیت شخص دیگری را بنمایید