مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن دوباره پرونده تصادف

من در سال 93 یه تصادف داشتم که بهم زد و فرار کرد ومن از ناحیه کتف و سر دچار اسیب شدم به علت اینکه نتونستم خودم پرونده ام رو پیگیری کنم رفتم و رضایت دادم و پرونده بسته شدولی الان واقعا تو فشار و اذیت هستم ایا میتوانم دوباره پرونده ام رو به جریان بندازم یا خیر ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر چون با رضایت شما پرونده مختومه شده است و عدول از گذشت مسموع نیست

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود. بله امکان پیگیری و مطالبه دیه میسر می باشد

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

بسته به اینکه متن اعلام رضایت چه باشد متفاوت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد،اگر همچنان نیاز به مشاوره دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.